Essent en No-Milk Today naar The City Post

Oostas Makelaars versterkt het verhuurteam van The City Post Zwolle!

The City Post is de nieuwste kantoorontwikkeling van Zwolle gelegen tussen de Spoorzone en het centrum. The City Post biedt een unieke propositie qua locatie, kwaliteit, services, faciliteiten, flexibiliteit en duurzaamheid.  

Inmiddels heeft Oostas al een rol gespeeld bij het aantrekken van twee nieuwe huurders:

Nomilk2day Headhunters huurt ca. 600 m2 kantoorruimte op de 4e verdieping. NoMilk2Day was op zoek naar een nieuw kantoor dat inspirerend, modern en innovatief is en een prettige werkomgeving biedt voor huidige en toekomstige medewerkers. Bij The City Post hebben ze het kantoor gevonden dat past bij hun ambities.  

Essent huurt ca. 1.200 m2 kantoorruimte tevens op de 4e verdieping. Voor Essent was duurzaamheid het belangrijkste speerpunt in het huisvestingsvraagstuk. De keuze voor The City Post als het meest duurzame kantoorgebouw van Zwolle was daarmee snel gemaakt.

Met de komst van Essent en NoMilk2Day is fase 1 van The City Post nagenoeg ingevuld. De verhuur van fase van 2 van The City Post is zeer recentelijk van start gegaan. In deze fase van The City Post kan gehuurd worden vanaf ca. 150 m2 kantoorruimte tot een combinatie van diverse volledige bouwlagen van elk ca. 650 m2.

Oostas Makelaars voert de verhuuractiviteiten uit in samenwerking met CBRE Nederland in opdracht van DC Vastgoed
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring